Tommi Mäkinen maltillisena: En tiedä, mitä odotan

Tommi Mäkinen
Tommi Mäkinen. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tommi Mäkisen päälliköimä Toyotan rallitiimi lähtee jahtaamaan hyvää tulosta viikon kuluttua ajettavassa Puolan MM-rallissa.

Toyotan suomalaiskuskit saivat huipputuloksen edellisestä osakilpailusta Sardiniassa: Jari-Matti Latvala kaasutteli toiseksi, Esapekka Lappi otti nelossijan toisessa WRC-autolla ajamassaan kisassa, ja Juho Hänninen ajoi kuudenneksi. Puolassa Toyota-kuskeilla on edessään uusi haaste.

– Puolan ralli muistuttaa osin Suomea, mutta siellä ei ole hyppyjä, ja tienpinta on hieman pehmeämpi. Ralli tarjoaa hyvän, kovavauhtisen testin automme aerodynamiikalle, joka yleisesti ottaen on toiminut meillä hyvin, tallipäällikkö Mäkinen sanoo.

Toyotan tulokastiimin tulokset olivat yllättävänkin hyviä kauden ensimmäisellä puolikkaalla. Tiimin suorituskyky tuli hyvin esiin etenkin Sardiniassa.

– Puolan ei pitäisi olla niin rankka koettelemus autolle, mutta siitä ei ole koskaan täyttä varmuutta ennen kuin olemme itse kisassa. En itse koskaan ajanut Puolassa, joten en oikein tiedä, mitä odotan kisasta. Tavoitteiden osalta kuljettajat tietävät, mitä heidän pitää tehdä, Mäkinen kertoo.

Lue myös nämä

  • Uusimmat