Teemu Sunisen pomolla jäi karvas jälkimaku Portugalin kisasta – ”Meillä oli vauhtia päästä podiumille”

Richard Millener
Richard Millener. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Ford saalisti kelvollisen tuloksen sunnuntaina päättyneestä Portugalin MM-rallista. Teemu Suninen oli neljäs ja tallikaveri Elfyn Evans viides.

Fiesta WRC:n ratissa debyyttinsä teki myös Gus Greensmith, joka kuitenkin keskeytti päätöserikoiskokeella ulosajoon. Suninen oli perjantaina kärkikamppailussa mukana, mutta jarruletkun rikkoutuminen söi eväät taistella aivan huippusijoituksista. Myös Evans kärsi teknisestä ongelmasta perjantaina häviten monta minuuttia kärjelle.

Katso alta kooste Portugalin rallin tapahtumista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,266274″ ap mute ]

 

– Viikonloppu oli pettymys, mutta lopputulos on ihan hyvä. Meillä oli vauhtia päästä podiumille. Elfyn ja Teemu ajoivat molemmat todella hyvin ja he taistelivat ihan kärkisijoista. Molemmissa autoissa oli kuitenkin ongelmia, joten emme voineet saavuttaa enemmän, tallipomo Richard Millener kommentoi.

– Kaikki tietävät, miten vaikeaa on avata tietä noin vaikeissa olosuhteissa. Ikävä kyllä perjantain ongelmien myötä se taakka oli meidän kannettavana. Molemmat kuskimme kuitenkin jatkoivat taistelua ja saimme hyvän potin pisteitä, Millener jatkoi.

Greensmith ajoi debyytissään tukun hyviä aikoja, mutta ulosajot sekä lauantaina että sunnuntaina jättivät ikävän jälkimaun suorituksesta.

– Gusin suoritus debyytissä WRC-autolla oli vakuuttava. Uskon, että hän yllätti monet ihmiset vauhdillaan. Kisa ei varmastikaan päättynyt niin kuin hän olisi halunnut, mutta hänellä oli massiivisen iso hymy huulillaan koko viikonlopun ajan, Millener kuitenkin ylisti.

Rallin MM-sarja jatkuu ensi viikolla Sardinian osakilpailulla.

Lue myös nämä

  • Uusimmat