Teemu Sunisen huippusopimukselle sinetti – kahdeksan MM-rallia WRC-autolla!

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: M-Sport World Rally Team
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Ford -talli vahvisti perjantaina, että Teemu Suninen ja kartanlukija Mikko Markkula ajavat kahdeksan MM-rallia Ford Fiesta WRC -autolla kaudella 2018.

Sunisen WRC-ohjelma alkaa helmikuussa järjestettävästä Ruotsin MM-rallista. Lisäksi suomalaiskuljettaja pääsee haastamaan huippukalustolla MM-sarjan huiput Meksikon, Portugalin, Sardinian, Suomen, Turkin, Walesin ja Espanjan osakilpailuissa.

Suninen ajaa alkavalla kaudella myös kaksi MM-rallia Ford Fiesta R5 -autolla, jolla hän starttaa WRC2-luokan kisoihin Monte Carlossa tammikuussa ja Saksassa elokuussa.

Suninen saavutti viime kaudella WRC2-luokan MM-pronssia, mutta hän teki myös debyytin WRC-tasolla. 23-vuotias suomalainen ajoi Puolan MM-rallissa kuudenneksi ja Suomessa hän hätyytteli palkintokorokepaikkaa. Loistavasti esiintynyt Suninen sijoittui lopulta neljänneksi Keski-Suomen sorakisassa.

M-Sport Fordilla Sunisen tallikavereina ajavat maailmanmestari Sebastien Ogier ja Elfyn Evans, jotka kisaavat Fordilla kauden kaikissa kisoissa. Bryan Bouffier ajaa kolmannella Ford Fiesta WRC -autolla Monte Carlon ja Korsikan osakilpailuissa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat