Tässä ovat C Moren MM-rallitiimin asiantuntijat ja selostajat

Sebastien Ogier
Rallin MM-kausi 2022 käynnistyy perinteikkäällä Monte Carlon osakilpailulla. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

C More on julkistanut tiiminsä rallin MM-sarjan lähetyksiin, joita kanava lähettää suorana ensi viikolla ajettavasta Monte Carlon rallista lähtien.

C Morella on lähetysoikeudet rallin MM-sarjan osakilpailuihin tästä kaudesta eteenpäin. C More lähettää suorana kaikki erikoiskokeet jokaisesta osakilpailusta, paitsi Suomen MM-rallista, suomeksi selostettuna. Lähetykset ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa ja C More Max -kanavalla.

Rallilähetysten asiantuntijoiksi on pestattu kaksinkertainen maailmanmestari Marcus Grönholm sekä Jari Ketomaa ja Riku Tahko. Kolmikosta Tahko ja Ketomaa ovat aiemmin toimineet asiantuntijoina Ylen Ralliradiossa Suomen MM-rallin yhteydessä.

– Käsillä on poikkeuksellinen MM-rallikauden avaus. Suurimpana kysymysmerkkinä ovat tietysti uudet hybridiautot ja niiden toimivuus. Toivotaan, että tallit saavat laitteet pelittämään ja uudistukset toimivat heti ensimmäisestä kisasta lähtien. Suomalaisittain seurataan tiiviisti myös Kalle Rovanperää, joka vauhdillisesti on täysin mukana mestaruustaistossa, Grönholm ennakoi C Moren tiedotteessa.

C Moren asiantuntijatiimiä täydentää Teemu Suninen, joka myös kilpailee tällä kaudella MM-sarjan WRC2-luokassa. Selostuksesta vastaa C Moren katsojille entuudestaan tuttu kaksikko Juho Kokko ja Aleksis Ärje.

C Moren rallistudiota luotsaa Satu Tuomisto, joka on itsekin istunut ralliauton ratin takana.

– Hyvällä tavalla jännittää heittäytyä nyt uuteen livelähetysten juontajana, ja odotan jo innolla kauden alkua. Tiedossa on taatusti oppimatka rallin saloihin. Uskon, että tuon hyvän twistin lähetyksiin pitämällä asiantuntijoidemme jalat maassa ja asettumalla katsojan rooliin, Tuomisto kertoo.

Monte Carlon avauskilpailussa studiossa Tuomiston kanssa ovat asiantuntijat Ketomaa ja Suninen, joka ei tällä kertaa ole ajamassa Montessa. Lähetykset selostaa Kokko.

Monte Carlon MM-ralli ajetaan 20.-23. tammikuuta. C Moren lisäksi myös Yleisradio näyttää kanavillaan lähetyksiä MM-ralleista kaudella 2022.

Katso alta kooste viime vuoden Monte Carlon MM-rallista.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,364753″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat