Tänak ruotii Saksan rallia: Jokainen pätkä on erilainen!

Ott Tänak
Ott Tänak vauhdissa. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Viron Ott Tänak on ollut ongelmissa kahdessa edellisessä MM-rallissa, vaikka vauhti olisi voinut riittää aina voittotaisteluun saakka. Sekä Puolassa että Suomessa Tänak lipsautti ulos tieltä ja menetti pisteitä.

Suomen rallissa Tänak pystyi kuitenkin ajamaan maaliin saakka ja tuloksena oli lopulta seitsemäs sija. MM-pisteissä virolainen on kolmantena.

– Nopeat sorakisat voivat olla suosikkejani, mutta odotan kyllä innolla jälleen asvalttihaastetta. Monte Carlossa ja Korsikassa olimme hyvässä vauhdissa, joten on mielenkiintoista nähdä, mihin asti voimme yltää Saksassa. Voimme hyvillä mielin olla toiveikkaita kovan tuloksen suhteen, Tänak kommentoi Saksan MM-rallin alla.

– Saksan kisa on ehdottomasti yksi suosikeistani asvalttikisoista. Jokainen pätkä on erilainen ja se on iso haaste. Muuttuviin olosuhteisiin pitää osata reagoida nopeasti. Sää voi vaihdella paljon, joten on tärkeää tehdä tiivistä yhteistyötä etuautojen ja sääryhmän kanssa.

Tänak kertoo valmistautuneensa Saksan koitokseen huolellisesti.

– Yritimme testeissä saada kokemusta mahdollisimman monenlaisista teistä, pinnoista ja olosuhteista. Säädöt ovat tosi tärkeässä roolissa ja ylipäätään valmistautumisen pitää olla aivan kohdillaan, virolainen pohtii.

Saksan MM-ralli alkaa yleisöerikoiskokeella torstai-iltana.

Lue myös nämä

  • Uusimmat