Ogier on täysin virkistynyt – haluaa saada ”maksimit irti”

Sebastien Ogier
FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 2017 -WRC Tour de Corse (FRA) - WRC 06/04/2017 to 09/04/2017 - PHOTO : @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Fordin rallitalli pääsee kutkuttavista asemista kohti kauden kolmea viimeistä osakilpailua. M-Sport johtaa valmistajien MM-sarjaa ja kuskien puolella tiimin rattimiehistä Sebastien Ogier on ykkösenä ja Ott Tänak kolmantena.

Ogier kertoo käyttäneensä viiden viikon kesälomansa rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen. Nyt edessä on loppurutistus, jonka aikana ranskalainen yrittää varmistaa viidennen perättäisen mestaruudensa.

– Olo on kyllä täysin virkistynyt tauon jälkeen ja olemme valmiita tositoimiin. Espanjan kisa on aina nautinto ajaa. Se on uniikki kilpailu ja fanit siellä ovat erittäin intohimoisia. Minulla on sieltä paljon hyviä muistoja ja toivon, että ne saavat jatkoa, kolmesti voittoa Espanjassa juhlinut Ogier sanoo tallinsa tiedotteessa.

Katalonian rallissa perjantai ajetaan soralla ja se saattaa olla haastavaa Ogierille, jos tiet ovat täysin kuivia. MM-johtajana Ogier lähtee siinä tapauksessa ”aura-autona” tielle.

– Tietyllä tavalla tien avaaminen on hyvä juttu, koska se kertoo siitä, että olemme jälleen MM-johdossa. Tottakai jos on kuivaa, niin se on myös iso haaste. Meidän pitää tehdä kovasti töitä, että saamme minimoitua aikahävikin sorapätkillä, Ogier miettii.

– Meidän on vain keskityttävä tekemään paras mahdollinen suoritus. MM-taistoa johdamme 17 pisteellä, mutta 90 pistettä on vielä jaossa. Kaikki on siis yhä auki ja meidän on tehtävä yhdessä töitä, jotta voimme saada maksimit irti potentiaalistamme.

Lue myös nämä

  • Uusimmat