Tallipomon vihjailut saivat Teemu Sunisen mietteliääksi – ”Eihän se hyvältä kuulosta”

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva: Aki Hietavala
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Fordin Teemu Suninen on päässyt ajamaan säännöllisesti WRC-kalustolla vasta tällä kaudella, mutta jokelalainen on noussut nopeasti kamppailemaan kärkisijoista.

Sunisen vahvuudet ovat nopeilla sorateillä, ja rallikausi jatkuu nimenomaan karkealla pinnalla tulevana viikonloppuna Walesissa.

– Keli on ollut kuivaa ja tiet ovat hyvässä kunnossa. Itsellä on pieni toivo, että tästä voisi tulla hyväkin kisa, Suninen sanoi Rallit.fille.

Tallipomo Malcolm Wilson povasi Sunisesta kisan mustaa hevosta, joka voi napata monta päänahkaa kokeneemmilta kilpakumppaneiltaan.

– Mielelläni otan sen viitan harteilleni, mutta jos kaikki odottavat menestystä, niin onko se enää yllätys. Vaikea on sanoa ennen kisaa, mihin vauhti riittää.

Fordin ykköstykki Sebastien Ogier jättää tallin tämän kauden päätteeksi ja siirtyy Citroenin tiimiin. Fordin rallitoimintaa pyörittävän M-Sportin tallipäällikkö Malcolm Wilson vihjasi Walesin rallin aattona, että jopa tiimin koko WRC-toiminta voi olla uhattuna.

Kovin todennäköistä se ei ole, mutta ensi kaudesta M-Sportin kanssa sopimuksen tehneen Sunisen se sai mietteliääksi.

– Ei se tietty hyvältä kuulosta, jos sellaisia huhuja on liikenteessä. Toive on tietenkin jatkaa WRC:ssä ja että saataisiin hyvä tiimi kokoon kolmella autolla, Suninen totesi.

– Kahdella autolla näen, että on vaikea taistella tiimipisteistä. Samoin koen myös, että kolmen kuskin voimin tallin kokemus on laajempi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat