Tallipomo Tommi Mäkinen naureskeli huonolle tuurille – ”Tämä ei ollut maximum katastrofi”

Tommi Mäkinen
Tommi Mäkinen. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tommi Mäkisen päälliköimän Toyotan WRC-tallin johto rallin valmistajien MM-sarjassa supistui sunnuntaina päättyneessä Katalonian osakilpailussa.

Toyota Gazoo Racingilla olisi ollut mahdollisuudet isoon pistepottiin viikonloppuna, mutta rengasrikot pudottivat sekä Ott Tänakin että Jari-Matti Latvalan ulos voittokamppailusta. Toyota keräsi Kataloniasta yhteensä 14 pistettä valmistajien MM-sarjaan, jota talli johtaa 12 pisteen erolla Hyundaihin ennen kauden päättävää Australian rallia.

– Sanoin juuri meidän jengille, että tämä oli katastrofi, mutta ei kuitenkaan maximum katastrofi, Mäkinen naureskeli Rallit.fille.

– Hassuahan se on, että miten voi olla huonoa tuuria. Meille olisi voinut tulla täällä tuplavoitto, mutta ei sitten tullut. Jari-Matti ja Ott olisivat voittaneet täällä minuutilla ilman ongelmia, puuppolalainen lisäsi.

Mäkisellä on täysi luotto siihen, että talli nappaa valmistajien maailmanmestaruuden Australiassa marraskuussa.

– Ero kaventui kahdeksalla pisteellä, mutta sitä on vielä 12 pistettä jäljellä. Se on hyvä etumatka ja sen menettämiseen tarvitsee jo huonoa tuuria, Mäkinen painotti.

Lue myös nämä

  • Uusimmat