Tallipomo myönsi voiton valtavan merkityksen – ”Motivaatio oli alhainen ja turhautuminen korkealla”

M-Sport Ford sai todella helpottavan onnistumisen Chilen MM-rallissa, kun tallin virolaistähti Ott Tänak ajoi rallin voittoon.
M-Sport kuvituskuva.
M-Sport kuvituskuva. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Voitto oli M-Sportille ja Ott Tänakille vasta kauden toinen. Edellisen kerran talli pääsi tuulettamaan voittoa Ruotsin MM-rallissa helmikuussa.

Tallipäällikkö Richard Millener myönsi suoraan voiton jälkeen, että talli oli kokenut jo ennen suurta onnistumista epätoivon hetkiä.

– Tiimin sisällä tämä oli meille massiivinen tulos, Millener myönsi Motorsportin mukaan.

– Motivaatio oli alhainen ja turhautuminen korkealla. Nyt kaikkien mieliala on kuitenkin noussut. Tätä voittoa ei peritty, tämä oli ihan oikea voitto, Millener jatkoi.

Millenerin mukaan M-Sport pystyi Chilessä näyttämään todelliset kykynsä. Nyt hän toivoo, että tästä onnistumisesta seuraisi hyviä asioita myös tulevaan.

– Pystyimme todistamaan, että meillä kyvykäs tiimi ja auto. Toivomme, että pystymme käyttämään sitä varmistamaan, että meillä on ensi vuonna paras mahdollinen kokoonpano ja pystymme kilpailemaan ensi vuonna, Millener sanoi.

M-Sportin kausi on ollut sen verran vaikea, että moni oli kirjoittanut sen jo ulos loppukauden voittajakanditaateista.

– Oli hienoa näyttää, että tällä autolla pystyy edelleen voittamaan ja se on tietysti yksi suurimmista asioista. Se auttaa vain, kun saat tällaisia tuloksia, tallipomo linjasi.

Millenerin toive ”parhaasta mahdollisesta” kokoonpanosta ei näyttäisi toteutuvan. Useampi lähde uutisoi tiistaina, että tallin tähtikuljettaja Ott Tänak palaa ensi kaudeksi Hyundaille.

Chilen MM-ralli päättyi M-Sportin ja Tänakin juhliin. Kisan parhaat palat voit katsoa jutun alta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat