Tallipomo Mäkinen: Tulos ei ollut sitä mitä odotimme

Tommi Mäkinen
Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan rallitalli oli vaikeuksissa Puolassa viikonloppuna. Esapekka Lappi keskeytti jo perjantaina ja Jari-Matti Latvalan ote kirposi voittotaistelusta lauantaina teknisen vian vuoksi. Myös Juho Hänninen oli ongelmissa sijoituttuaan vaisusti kymmenenneksi. 

Rallin MM-sarjan suomalaistallin vauhti oli kuitenkin Puolassa rohkaisevaa. Varsinkin Latvalan otteet vakuuttivat, vaikka tekniset murheet vesittivät kisan.

Tallipomo Tommi Mäkinen myönsi, ettei tavoitteisiin päästy. Pohja-ajat kuitenkin kertovat siitä, että autolla taistellaan voitoista, jos tekniset viat saadaan ratkaistua.

– Saavutimme sunnuntaina tavoitteet, jotka meillä oli sille päivälle. Jari-Matti otti maksimipisteet Power Stagelta ja Juho pääsi kymppisakkiin. Jari-Matti teki hyvän paluun lauantain ison pettymyksen jälkeen. Hän näytti jälleen loistavaa vauhtia, Mäkinen summasi rallin päätteeksi.

– Kaiken kaikkiaan tulos ei ollut tietenkään se mitä me odotimme. Vauhti oli kuitenkin hyvää ja se on postiivista Suomen rallia ajatellen, Mäkinen jatkoi.

Suomen MM-ralli ajetaan Keski-Suomessa heinäkuun lopussa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat