Tade Lariolla hurja päivä Saksassa – neljä rengasrikkoa!

Tade Lario
Tade Larion päivä oli todella tapahtumarikas. Kuva: Bastian Roux.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Nuori helsinkiläinen rallilupaus Taisko ”Tade” Lario on taistellut kartturinsa Tatu Hämäläisen kanssa maaliin lauantain ajopäivän Saksan MM-rallissa. Jo perjantaina Lario koki kovia teknisten murheiden vuoksi ja sama meno jatkui lauantaina.

– Muuten ihan ehjä ajopäivä, mutta neljä rengasrikkoa. Eipä siinä paljon voi enää kilpaa silloin ajaa. Tultiin sitten aika körökörö-vauhtia loppupäivä, kun erot joka suuntaan olivat aika isot, Lario summasi hankalaa ajopäiväänsä.

Positiivinen rallitähti Lario ei kuitenkaan lannistu, vaikka ongelmia on ollut kasapäin.

– Ei haluttu ottaa tänään mitään riskejä, että saadaan auto ehjänä maaliin. Yleisfiilis on kuitenkin tosi hyvä. On saatu isoa kokemusta näistä pätkistä ja merkkailtu nuotteihin ne kivet, joihin renkaat on hajonnut, Lario sanoi.

Vaikka RC4-luokassa oli lähtöviivalla liki 20 autokuntaa, on rankat olosuhteet vaatineet veronsa. Myös CHL Sport Auto -tallin Peugeotilla ajavalla Lariolla on edelleen mahdollisuudet hyvään sijoitukseen viiden parhaan joukossa. Sunnuntaina ajetaan vielä neljä erikoiskoetta.

– Jos keli on kuiva ja kaikki toimii, niin huomenna tekisi mieli vähän koittaa, mihin se vauhti oikeasti riittää. Vähän pitää hyökätä, Lario totesi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat