Tade Lario luokkansa toinen Katalonian MM-rallissa

Tade Lario
Tade Lario. Kuva: Honza Fronek
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjassa WRC3-luokassa kilpaileva helsinkiläiskuljettaja Taisko ”Tade” Lario sijoittui kauden päätöskisassa Kataloniassa luokassaan toiselle sijalle. Lario sijoittui toiseksi myös WRC3-luokan MM-sarjan loppupisteissä.

Larion ja kartanlukija Tatu Hämäläisen mestaruusunelmat menivät murskaksi, kun voittoa juhli luokkajohtaja Enrico Brazzoli.

– Tunnelmat ovat ihan ok. Ihan ei tietenkään ole huippufiilikset, koska aina voitosta ajetaan. Kakkostila tuli ja sama sijoitus on myös WRC3-luokan loppupisteissä, CHL Sport Auto -tallissa ajava Lario totesi.

Sunnuntaina Lario nakutti WRC3-luokkaan neljä pohja-aikaa, ja muutenkin Peugeot 208 R2:lla ajavan suomalaiskaksikon vauhti oli vahvaa. Voittomahdollisuudet menivät perjantaina kymmenen minuutin aikasakkoon, joka lätkäistiin suomalaisille reittivirheestä viimeisellä siirtymällä.

– Sunnuntaina pidettiin hyvää kyytiä, mutta ei yhtään hulluteltu. Ajaminen maistui ja tulos on ihan ok, Lario sanoi.

Lario ja Hämäläinen ajoivat WRC3-luokassa vahvan kauden sijoittuen viisi kertaa palkintosijoille. Mestaruus jäi harmittavan lähelle.

– Mestaruus oli tavoite ja siitä ajettiin ihan loppuun asti. Se on tärkeä juttu. Iso kiitos kartturille, kaikille tukijoille sekä faneille tästä kaudesta, Lario summasi.

– Ajoimme seitsemän MM-rallia ja pääsimme kaikki maaliin. Talli ja auto olivat loistavassa iskussa, Lario päätti.

Lue myös nämä

  • Uusimmat