Sydänkohtaus kotirallissa – Saksan kisa oli kaamea Hyundaille

Hyundai
Saksan ralli oli Hyundaille murheellinen. Kuva: Hyundai Motorsport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitalli lähti kovin odotuksin Saksan MM-ralliin viime viikonloppuna. Tiimin päämaja on vain parin sadan kilometrin päässä Saksan rallin keskuksesta ja paikalla oli iso joukko Alzenaun tehtaan työntekijöitä.

Homma meni kuitenkin niin sanotusti pahasti reisille. Dani Sordo ajoi ulos, Thierry Neuville teloi myös autonsa keskeytyskuntoon ja Hayden Paddon oli lopputuloksissa kahdeksas. Ei mennyt ihan puikkoihin Hyundain kotiralli, jos vertaa Toyotan vastaavaan viime kuussa Suomessa.

– Me teimme aivan liikaa pieniä virheitä ja vähän kamppailimme auton ohjattavuuden kanssa. Tämä on massiivisen iso pettymys saada näin vähän rallista, jossa halusimme olla ihan kärjessä, MM-sarjassa kakkoseksi tippunut Neuville summaaa Hyundain tiedotteessa.

– MM-taisto ei kuitenkaan ole ohi. Annan kaikkeni jäljellä olevissa kisoissa että voin kääntää homman voitoksi.

Pientä lohtua Hyundai sai rallin päättäneellä Power Stage -erikoiskokeella, jossa täydet viisi pistettä nappasi voittaja Dani Sordo.

-Tämä ei todellakaan ollut sellainen ralli, jota halusimme. Power Stagen voitto oli kuitenkin pieni lohtu. Se näyttää, mihin olisimme voineet yltää ilman ongelmia, Sordo kommentoi.

Lue myös nämä