Suomalaiskuskit muodostavat ykköstiimin rallin MM-sarjassa

Rallin MM-sarjan WRC2-luokan ykköstiimi Toksport julkisti kokoonpanonsa viikonloppuna.
Emil Lindholm ja Reeta Hämäläinen
Emil Lindholm ja Reeta Hämäläinen. Kuva: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toksportin kalustolla kauden aikana ajaa moni kuski, mutta tallille MM-pisteitä WRC2-luokassa tuovat Emil Lindholm, Sami Pajari, Nikolai Grjazin sekä Marco Bulacia.

Nelikosta suomalaiset Lindholm ja Pajari ajavat Toksportin ykköstiimissä, kun taas Grjazin sekä Bulacia muodostavat saksalaistallin kakkostiimin.

Lindholm ajoi jo viime kaudella WRC2-luokan mestariksi ja varmisti omalta osaltaan myös tiimien mestaruuden Toksportille. Lindholmin kartturi Reeta Hämäläinen puolestaan kruunattiin kartanlukijoiden mestariksi kyseisessä luokassa. Lindholm ja Hämäläinen ajoivat vuonna 2022 luokkavoittoihin Suomen ja Kreikan MM-ralleissa sekä podiumille Kroatiassa, Virossa ja Japanissa.

Pajari puolestaan on JWRC-luokan mestari kaudelta 2021. Viime vuosi toi lahtelaiselle luokassa pronssitilan. Pajari myös ajoi viime vuonna ensimmäiset kisansa WRC2-luokassa. Heti avauskisa Sardiniassa toi luokassa viidennen sijan.

Kakkostiimin Grjazin ajoi kaudella 2022 WRC2-luokassa viidenneksi. Bolivialaisen Bulacian sesonki oli puolestaan tuskainen. Kuudessa MM-rallissa tilille tuli viisi keskeytystä.

Toksportin kalustolla tulevalla kaudella ajavat edellä mainitun nelikon lisäksi ainakin Gus Greensmith, Oliver Solberg ja Chris Ingram.

Katso alapuolelta, kuinka Lindholm varmisti WRC2-luokan mestaruuden marraskuussa Japanissa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat