Suomalainen mestarikuljettaja loukkaantui ulosajossa – MM-ralli jää väliin

Suomalainen rallikuljettaja Lauri Joona loukkaantui ulosajossa ja Keski-Euroopan MM-ralli jää häneltä nyt väliin.
Lauri Joona
Lauri Joona valittiin Flying Finn Future Star -ohjelman voittajaksi kauden 2020 päätteeksi.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Joona loukkasi selkänsä sen verran pahasti Espanjan testeissä sattuneessa ulosajossa, että suunnitelmat menivät uusiksi.

Joonan oli tarkoitus osallista yhdessä kartanlukijansa Janni Hussin kanssa ensi viikolla alkavaan Keski-Euroopan ralliin, mutta nyt autokunta joutuu jättämään kisan välistä.

– Espanjan testeissä tapahtui ulosajo pienestä ajovirheestä. Sen verran huonoa tuuria oli matkassa, että oma selkä otti täräyksen tapahtumassa, Joona kirjoittaa Instagramissa.

– Koska meidän pääfokus on ensi kaudessa, emme halua riskeerata siihen valmistautumista. Niinpä emme aja ensi viikolla keski-Euroopassa, hän jatkaa.

Joona kertoi olevansa edelleen Espanjassa ja pohtivansa jatkosuunnitelmia. Hän kuitenkin korosti, että sekä hänellä että kartturi Hussilla on kaikki hyvin. Joona muistutti rallin olevan vaarallinen laji ja vauhdin kasvaessa voi sattua ja tapahtua.

– Tottakai, kun vauhti nousee koko ajan niin mahdollisuudet virheisiin kasvaa ja se on osa lajia. Testeissä on tarkoitus hakea rajat ja kisoissa päästä maaliin ja mahdollisimman nopeasti, Joona kirjoittaa.

– Harjoitukset jatkuu ja innolla kohti seuraavaa kautta!, hän vielä lisää.

Joona voitti viime kaudella WRC3-luokan mestaruuden. Ensi kaudella hän ajaa WRC2-luokassa uunituoreen kartturinsa Hussin kanssa. Hussi tunnetaan radio- ja tv-persoonana, mutta on osoittanut jo lahjakkuutensa kartturin hommissa.

Rallin MM-sarja jatkuu ensi viikolla Keski-Euroopan rallilla. Kisan ennakon voit katsoa alta.

Lue myös nämä

  • Uusimmat