Suninen luokkansa kolmantena: En ole ihan tyytyväinen

Teemu Suninen lennätti soraa Kataloniassa. Kuva: M-Sport World Rally Team.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Teemu Suninen tykitti Katalonian MM-rallin avauspäivän soraerikoiskokeet WRC2 -luokan kärkivauhtia. Edelle ennättivät Eric Camilli ja Ole Christian Veiby, joista kumpikaan ei Kataloniassa aja mestaruuspisteistä.

Suninen ja kartanlukija Mikko Markkula lähtivät päivään hyvin latautuneena. Hopea sarjassa kiinnostaa, ja meno oli sen mukaista. Tutut kilpakumppanit saattoivat vain ihmetellä suomalaisen menoa päivän erikoiskokeilla.

Camilli kiirehti päivän aikana 52,2 sekuntia Suniselta karkuun, mutta Veiby on yhä iskuetäisyydellä, vain 10,4 sekunnin päässä.

– Ajaminen oli melko hyvää, mutta parannettavaa on vielä. En ole ihan tyytyväinen, Suninen myönsi.

Perjantai-illan huollossa Sunisen Fordiin vaihdetaan kilpakumppanien menopelien tavoin asfalttialusta, mikä tietää työntäyteistä 75-minuuttista M-Sportin mekaanikoille. Lauantai on rallin pisin päivä seitsemällä erikoiskokeella ja reilulla 120 EK-kilometrillä.

– Huomenna koetetaan olla tarkkana heti aamusta. En ole vielä päättänyt, ajanko luokan voitosta vai tavoittelenko vain WRC2 -luokan pisteitä. Kolmanneksi nopeinta vauhtia tänään mentiin, mutta huomenna on uusi haaste, kun siirrytään asfaltille. Toivottavasti ajo sujuu myös silloin.

Lue myös nämä

  • Uusimmat