Iloinen yllätys: Huttunen Hyundailla MM-ralliin jo tällä kaudella!

Jari Huttunen
Jari Huttunen jatkaa uraansa Hyundailla. Kuva: Hyundai Motorsport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jari Huttunen pääsee kilpailemaan Hyundain i20 R5 -autolla jo tällä kaudella rallin MM-sarjassa.

Hyundai valitsi viime viikolla Huttusen ensi kauden kuljettajakseen WRC2-luokkaan. Perjantaina julkaistulta Walesin MM-rallin osallistujalistalta paljastui, että Huttunen pääsee kilpailemaan jo tämän kauden viimeistä edellisessä MM-osakilpailussa lokakuun lopulla.

Huttunen osallistui aiemmin tällä kaudella Suomen MM-ralliin, jossa hän ajoi voittoon WRC2-luokassa Printsport-tallin Skodalla. Tänä viikonloppuna 23-vuotias suomalaislupaus kilpailee Latvian EM-rallissa, jossa hän hakee alle 27-vuotiaiden luokan EM-titteliä Opelilla.

Walesissa on luvassa mielenkiintoinen suomalaiskamppailu RC2-luokassa. Huttusen lisäksi R5-luokan kalustolla ralliin starttaavat hiljattain ajokortin saanut Kalle Rovanperä, M-Sport-kuljettaja Teemu Suninen, Skodalle näyttöjä antava Juuso Nordgren sekä Max Vatanen. Rovanperä, Suninen, Nordgren ja Vatanen ajavat kilpailussa myös WRC2-luokan MM-pisteistä.

Mukana rallissa ovat myös Toyotan WRC-tallin suomalaiskuljettajat Jari-Matti Latvala, Juho Hänninen ja Esapekka Lappi. Walesin ralliin on ilmoittautunut kaikkiaan 78 autokuntaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat