Sordo turhautui lopettamishuhuista: Minulla on vuosi sopimuksesta jäljellä!

Dani Sordo
Dani Sordo on rallin MM-sarjan kokeneimpia kuljettajia. Kuva: Hyundai Motorsport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain espanjalaiskuski Dani Sordo on kyllästynyt median puheisiin, jonka mukaan miestä ei nähdä mukana kauden kahdessa viimeisessä osakilpailussa. Eräiden huhujen mukaan Sordo paketoisi koko ralliuransa seuraavassa MM-osakilpailussa Kataloniassa lokakuun alussa.

– Ainoa asia mikä on varmaa, niin Hayden ei aja Kataloniassa. Tottakai olen pahoillani hänen puolestaan. Hänellä on ollut paljon huonoa tuuria tällä kaudella, Sordo sanoo espanjalaislehti Marcan verkkosivuilla.

– Minulle ei ainakaan kukaan ole sanonut, että en ajaisi kahdessa viimeisessä kilpailussa. Olikin vähän ikävää nähdä sosiaalisessa mediassa juttuja, että en pääse ajamaan. Tiimi haluaa ottaa neljännen auton viivalle. Walesissa näkisin sen mahdolliseksi, mutta Australian rallia ajatellen se voi käydä aika kalliiksi, Sordo jatkaa.

Alavireisen kauden ajanut kokenut espanjalainen aikoo kuukauden päästä ajettavassa kotikisassaan nousta jälleen huipulle. Sordolla on sopimuksestaan jäljellä Hyundain kanssa myös ensi vuosi, joten mies ei turhia hötkyile.

– Seuraavien kuukausien aikana nähdään, mitä tiimissä päätetään ensi kauden suhteen. En osaa sanoa, ajanko täyden kalenterin vai en. Tiimin vaihtoa en ole suunnitellut. Minulla on vuosi sopimusta Hyundain kanssa jäljellä ja haluan jatkaa täällä, Sordo kommentoi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat