SM-liigalegenda Eric Perrin paketoi uransa ralliauton kyydissä (video) – ”Se oli uskomatonta”

Ville Pynnönen, Eric Perrin ja Ari Könönen. Kuva: Sami Heikkilä

Jääkiekon SM-liigassa legendaksi noussut Eric Perrin pisti ammattilaisuransa pakettiin ralliauton kyydissä.

Perrin on liigahistorian tehokkain ulkomaalaispelaaja, josta tuli ikoni varsinkin jyväskyläläisessä JYPissä. Kanadalaispelaajan aktiiviura päättyi vajaa kuukausi sitten pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Viimeisen ammattilaiskautensa jälkeen Perrin pääsi vielä kunnon vauhtiin Joutsan Seudun Moottoriradalla, missä hän istahti jyväskyläläisen ralliautoilijan Ville Pynnösen kyytiin. Pynnösellä ja Perrinillä oli alla Mitsubishi Lancer Evolution IX. Tilaisuutta isännöi rallisprintin Suomen mestari Ari Könönen, joka tutustui Perriniin jo vuonna 2002 kanadalaisen muutettua ensimmäisen kerran Jyväskylään.

– Välillä Perrin kävi voittamassa Stanley Cupin samalla, kun minä voitin rallisprintin Suomen mestaruuden. Nyt, kun tiimalasissa aikaa on mennyt runsaasti, meidän molempien ajot ja pelit on pelattu. Näin ollen oli luontevaa viettää vielä kerran yhteinen vauhtipäivä, ja sellaisen meille järjesti Ville Pynnönen, jonka vauhdissa olen oman aktiiviurani jälkeen tiiviisti saanut olla, Könönen kertoo.

Katso alta video Perrinin vauhtipäivästä Pynnösen kanssa:

 

Perrin nautti selvästi vauhdikkaasta menosta rallisprint-viritteisen Mitsubishin ohjaamossa.

– Jukolauta, se oli uskomatonta, Perrin sanoi ajourakan päätteeksi.

Jaa uutinen