Sebastien Ogier ylistää M-Sportin tallipomoa – ”Hän on erityinen mies”

Malcolm Wilson ja Sebastien Ogier. Kuva: M-Sport Ford World Rally Team
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Ogier valloitti jo kuudennen maailmanmestaruuden putkeen Australian MM-rallin päätteeksi viime viikonloppuna. 

Kaksi viimeisintä MM-titteliä Ogier on voittanut M-Sport Fordin tiimissä. Ensi kaudeksi ranskalaistähti palaa Citroenin leipiin, josta miehen WRC-ura myös alkoi. Ex-pomo Wilson saa Ogierilta isot kehut.

– Hän on erityinen mies. Malcolm on sekä loistava liikemies että upea ihminen ja paras pomo mitä olla voi. Hän on ollut lajin parissa jo todella kauan. Muistan sanoneeni joskus aikoinaan, että haluaisin joskus tehdä Malcolmin kanssa töitä ja nyt ne työt on tehty. Se aika ei missään nimessä ollut pettynys, Ogier sanailee Motorsport News -lehdessä.

– Malcolmilla on suuri intohimo ralliin ja kaikkeen mitä hän tekee. Hän tekee jokaisen asian 120-prosenttisesti. Jos on ongelma, niin Malcolm korjaa sen kaikin mahdollisin keinoin. Joskus meillä budjetti esti asioita, mutta Malcolm ratkaisi ongelmat silti. Tulen todella kaipaamaan häntä sekä koko tallia, Ogier jatkaa.

Wilsonin johtamalle M-Sportille Ogierin lähtö tietää sitä, että seuraavat vuodet talli tuskin taistelee mistään mestaruuksista. Sen myöntää myös mies itse.

– Meidän on nyt rakennettava asiat uudestaan. Nyt panostan täysillä siihen, että saamme taloudellisen puolen kuntoon. Olemme kuitenkin kirjoittaneet Sebin kanssa yhdessä huikean tarinan ja se oli enemmän kuin fantastinen, Wilson toteaa.

Viime kaudella M-Sport juhli kuljettajien mestaruuden lisäksi myös merkkimestaruutta.

Lue myös nämä