Sebastien Ogier heitti erikoisen sopimusehdotuksen

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: @World/M-Sport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin neljä edellistä maailmanmestaruutta voittaneen Sebastien Ogierin ensi kauden tallista ei ole vielä varmuutta.

Ogier on ollut tällä kaudella tasaisen kovassa iskussa M-Sportin Ford Fiestan ratissa, ja tallipomo Malcolm Wilson yrittääkin viimeiseen saakka saada ranskalaistähden jäämään talliin. Myös Citroen on käynyt neuvotteluja mestaripilotin kanssa, ja tallipäällikkö Yves Mattonin mukaan Ogier on ainoa kuljettaja, jonka tiimi haluaisi napata vapailta markkinoilta.

Viikonloppuna ajetun Espanjan MM-rallin jälkeen Ogier heitti itse ilmoille erikoisen sopimusehdotuksen, jonka avulla hän voisi yhdistää molemmat tallit ensi kaudella.

– Ajattelin, että ehkä voisin tehdä yhdistelmäsopimuksen: jos ajaisin Citroenilla asvalttikilpailut, se ei kuulostaisi ollenkaan huonolta vaihtoehdolta, Ogier letkautti viitaten siihen, että Kris Meeke karkasi Citroenilla selvään voittoon Katalonian asvalttiteillä.

Citroenin C3 WRC -auton kilpailukyky on ailahdellut pahemman kerran tämän kauden ralleissa. Meeke on ottanut voitot Espanjassa ja Meksikossa, minkä lisäksi ainoastaan Andreas Mikkelsen on yltänyt Citroenilla palkintokorokkeelle Saksan asvalttikisassa.

Espanjan MM-rallin alla huhuiltiin, että myös Hyundai on kiinnostunut Ogierin palveluksista. Kohti viidettä mestaruuttaan ajavan Ogierin mukaan hänen ensi kauden osoitteensa selviää aikanaan.

– Vielä on asioita selvitettävänä. Seuraavien päivien aikana jatkan neuvotteluita, Ogier sanoi.

Lue myös nämä

  • Uusimmat