Sebastien Loeb saamassa uuden tarjouksen WRC-tallilta – ”Se ei ole mikään salaisuus”

M-Sport Ford -tallin pääpomo Malcolm Wilson haluaa, että rallilegenda Sebastien Loeb jatkaa tiimin väreissä myös ensi kaudella.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Loeb, 48, on ajanut tänä vuonna valikoiduissa MM-ralleissa M-Sportin Ford Puma Rally1 -autolla. Urallaan yhdeksän maailmanmestaruutta saavuttanut Loeb säväytti heti kauden avausrallissa Monte Carlossa, jonka hän voitti ajettuaan huiman kisan toista ranskalaismestaria Sebastien Ogieria vastaan.

– Hän on nyt 48-vuotias, mutta hän on yhä huipputasolla. Suoraan sanottuna olen nyt melko ylpeä niistä tuloksista, jotka saavutimme hänen voittaessaan yhdeksän mestaruutta perättäin, koska olimme todella lähellä häntä, Wilson kertoi DirtFish-sivustolle.

– Nyt, kun olemme työskennelleet hänen kanssaan, olemme ymmärtäneet, kuinka hyvä hän on, Wilson kehui.

Loeb kilpailee aktiivisesti myös muissa sarjoissa, kuten erämaarallien MM-sarjassa ja Extreme E:ssä. Wilson toivoo, että M-Sport saa pidettyä mestarin riveissään myös ensi kaudella.

M-Sportin kuluva kausi on ollut muuten melko synkkä. Tallin ykköstähti Craig Breen ei ole noussut odotetulle tasolle ja irlantilainen on sortunut useisiin virheisiin.

Loebin voitto Montessa on tallin toistaiseksi ainoa valopilkku.

– Se ei ole mikään salaisuus, että yritän löytää keinon, jotta hän voisi ajaa enemmän kisoja (kaudella 2023), Wilson sanoi.

– Se on varmaa, ettei hän halua ajaa koko sarjaa, mikä taas kiehtoisi meitä. Mutta jos saisimme hänet muutamiin kilpailuihin, katsoisimme ehdottomasti sen vaihtoehdon, brittipomo lisäsi.

Loeb kilpailee seuraavan kerran rallin MM-sarjassa ensi viikolla, kun pisteistä ajetaan Kreikan Akropolis-rallissa. Kyseessä on Loebin neljäs osakilpailu tällä kaudella.

Katso alta Belgian MM-rallin kooste.

Lue myös nämä

  • Uusimmat