Sebastien Loeb piipahti jo Hyundain kabiinissa – ”Ehkä voimme metsästää jopa voittoja”

Sebastien Loeb siirtyi Hyundain puikkoihin. Kuva: Hyundai Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ralli-ikoni Sebastien Loeb on piipahtanut uuden tallinsa Hyundain päämajassa Alzenaussa. Samalla mies istahti i20 WRC:n kabiiniin, vaikka ensitestit tulevan kauden työnantajan kilpurilla saavat vielä odottaa. 

Loeb kisaa ensin Peugeotilla Dakar-rallissa, joka alkaa sunnuntaina. Sen jälkeen mies suuntaa kiireen vilkkaa takaisin Eurooppaan, jotta ehtii testata Hyundain rallitykkiä ennen tammikuun lopun Monte Carlon rallia.

– Meillä on tosi pieni aikaikkuna testejä varten ennen Montea. Tulen Dakarista 18. päivä. Monte Carlon testit alkavat 21. päivä. Olen kuitenkin toiveikas, että olemme niin hyvin valmistautuneita kuin on mahdollista ennen kauden avausrallia, Loeb sanoo Hyundain tiedotteessa.

Alzenaussa Loebin ja kartanlukija Daniel Elenan penkkien säädöt laitettiin kuntoon, mutta iso työ on vielä edessä ennen Montea.

– Alzenaun visiitti oli hyvin tuottoisa ja se ehdottomasti auttaa minua ja Danielia pääsemään nopeammin vauhtiin, kun lopulta pääsemme testaamaan. Minulle tehtiin omat säädöt penkkiin ja teimme myös muita pieniä muutoksia, jotta autoon on mukava mennä testeissä. Se auttaa meitä maksimoimaan rajatun testiajan, Loeb summaa.

Loeb ehti jo istahtaa i20 WRC:n rattiin, mutta ensitestit jäävät viime tippaan. Kuva: Hyundai Motorsport

Muutos yhdeksänkertaisen mestarin arjessa on melkoinen, sillä Loeb ehti edustaa PSA-konsernin värejä liki kaksi vuosikymmentä.

– Menee hieman aikaa totutella uusiin väreihin niin pitkän ajan jälkeen. Uudet värit ovat kuitenkin mieluisat ja odotan innolla tulevaa haastetta. Luvassa on mielenkiintoinen kausi, ranskalaiskonkari toteaa.

– Totta kai toivomme, että voimme taistella voitoista, mutta samaan aikaan tiedostamme, että on vaikeaa tulla MM-sarjaan uuden auton ja uuden tiimin kanssa. Viime vuonna ajoin kolme kisaa ja voitin yhden. Toivon, että totun nopeasti i20:een ja voin näyttää kilpailukykyistä vauhtia. Ehkä voimme metsästää jopa voittoja, Loeb jatkaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat