Ranskalaiskuski pääsee testaamaan Volkswagenin uutta ralliautoa

Eric Camilli
Eric Camilli. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ranskalaiskuljettaja Eric Camilli on paljastanut, että hän osallistuu Volkswagenin uuden Polo GTI R5 -ralliauton kehitystyöhön.

Ranskalainen Camilli on osallistunut tällä kaudella ainoastaan Monte Carlon MM-ralliin M-Sport Fordin Fiesta R5 -autolla. Häneltä jäi väliin Ruotsin ja Meksikon MM-rallit, eikä hänelle ole luvassa ajohommia myöskään kotikilpailussaan Korsikalla huhtikuun alussa.

Camillin faneissa herätti kummastusta se, miksei häntä nähdä Korsikan asvalttikilpailussa. Asiaa tiedusteltiin Camillilta Instagramissa, ja kuljettaja vastasi kysymykseen kertomalla samalla pienen uutisen.

– Toivottavasti pääsemme jälleen pian kilpailemaan M-Sportin kanssa. Pitää olla kärsivällinen ja valmistautua kunnolla seuraavaa tilaisuutta odottaessa. Lisäksi meillä on mahdollisuus ajaa Volkswagenilla tänä vuonna ja osallistua Polo R5 -auton kehitystyöhön, viime kaudella WRC2-luokassa toiseksi sijoittunut Camilli kertoi.

Volkswagen Motorsportin rakentaman Polo GTI R5 -auton kehitys alkaa olla loppusuoralla, sillä ensimmäiset ajokit on tarkoitus toimittaa asiakkaiden käyttöön tämän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Uusia Volkswageneita nähdään myös Suomessa, sillä Eero Räikkösen johtama Printsport saa ensimmäisten asiakkaiden joukossa käyttöönsä kaksi Poloa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat