Rallipomo antoi vahvan vihjauksen Sunisen ensi vuoden WRC-ohjelmasta

Teemu Suninen
Teemu Suninen. Kuva : @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport-tallin Richard Millener on antanut vihjeitä tiimin ensi kauden kuljettajakokoonpanosta rallin MM-sarjassa.

M-Sportin asiakasyhteyspäällikkönä toimiva Millener kertoi RallySport Magazinen mukaan, että tallin kolmannen auton jakaa todennäköisesti kaksi kuljettajaa.

Brittitiimi ei ole vielä paljastanut ensi kauden kuljettajiaan, mutta ainakin Elfyn Evans on jatkamassa Fordin ratissa. Ranskan valtiollisen tv-kanavan mukaan myös Sebastien Ogier on pistämässä nimensä jatkosopimukseen, mutta asiasta ei ole vielä ilmoitettu virallisesti.

Teemu Suninen on ollut vahvasti tyrkyllä M-Sportin Ford Fiesta WRC -autoon ensi kaudeksi, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, ettei suomalaislupaus pääse ajamaan WRC-menopelillä täyttä kautta vuonna 2018.

Millenerin mukaan on todennäköisestä, että ranskalainen Eric Camilli palaa WRC-autoon, jonka hän saattaa jakaa Sunisen kanssa. Millener sanoi, että M-Sport on sijoittanut kahden viime vuoden aikana Camilliin, eikä talli halua haaskata enempää aikaa ja rahaa.

Camilli sijoittui tällä kaudella WRC2-luokassa toiseksi ja Suninen kolmanneksi. Camilli ajoi viime vuonna täyden kauden M-Sportin Ford Fiesta WRC:llä, mutta hän ei pystynyt vakiinnuttamaan paikkaansa MM-sarjan korkeimmassa kategoriassa.

M-Sportin odotetaan tiedottavan ensi kauden kuljettajistaan viikonloppuna ajettavan Australian MM-rallin jälkeen.

Lue myös nämä