Rallin moninkertainen Suomen mestari vaihtaa kartturia

Juha Salo
Juha Salo. Kuva: Jari Nurminen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin kymmenkertaisen Suomen mestarin Juha Salon kartturi vaihtuu kaudelle 2018. Uusi kartturi on Topi Luhtinen Pieksämäeltä.

– Topin kanssa ajettiin yksi kilpailu alkusyksystä Liettuassa ja homma sujui loistavasti hänen kanssaan. Jarno Ottmanin keskittyessä muihin projekteihin, niin yhteistyö Topin kanssa tuli ajankohtaseksi. Jarnolle iso kiitos kuluneesta kaudesta, Salo kertoo tiedotteessa verkkosivuillaan.

– Topin kanssa odotan innolla alkavaa kautta. Hän tuo tullessaan uutta näkemystä ja virtaa toimintaamme. On mukava lähteä rakentamaan kautta 2018 hänen kanssaan ja kamppailemaan Suomen mestaruudesta. Olemme käyneet yhdessä nuotteja harjoittelemassa ja Topilla on ollut uusia hyviä visioita nuottien suhteen. Nuoresta iästään huolimatta Topilla on paljon hienoja ideoita, joita voimme hyödyntää tulevissa kisoissa, Salo jatkaa.

Myös Luhtinen on luonnollisesti tohkeissaan uudesta pestistään moninkertaisen mestarin vieressä.

– Olen totta kai kiitollinen tästä mahdollisuudesta, kun pääsen moninkertaisen Suomen mestarin ja huippukaluston kyytiin! Tulevasta kaudesta olen innoissani ja odotan jo kovasti ensimmäistä kisaamme. Olin Juhan kyydissä yhden testin ajan, jonka jälkeen avautui mahdollisuus Liettuan ralliin Juhalle kartturiksi. Liettuassa meillä mielestäni sujui yhteistyö loistavasti ja meillä oli kyllä hauska kisa. Oli ehdottomasti hieno juttu lähteä Juhan kyytiin ensi kaudella, koska tiesin että meillä yhteistyö toimii, Luhtinen kommentoi.

– Juha minulle soitti ja kysyi, että olisiko kiinnostusta lähteä ensi kaudelle kartturin paikalle istumaan ja eihän tuollaisesta tilaisuudesta voi kieltäytyä! Meillä on Juhan kanssa muutamat nuottitreenit takana ja on ollut kyllä hauskaa. Nuotitus on sujunut hyvin. Ensi kaudella tähtäämme luokan kärkisijoihin, Luhtinen jatkaa.

Lähde: Juha Salon verkkosivut

Lue myös nämä

  • Uusimmat