Rallin MM-sarjan ranskalaiskuski vaihtaa kartanlukijaa

Rallin MM-sarjan WRC2-luokan ykköstähtiin lukeutuva Yohan Rossel vaihtaa nuotinlukijaa.
Yohan Rossel
Yohan Rossel. Kuva: Citroen Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rossel ilmoitti perjantaina sosiaalisessa mediassa, että kahden vuoden yhteistyö Arnaud Dunandin kanssa on tullut päätökseensä. Kaksikko ehti voittaa yhdessä luokkapronssia viime kaudella.

– Melkein kaksi yhteistä vuotta on tuonut paljon hienoja muistoa. Arnaud on päättänyt vetäytyä taka-alalle, joten yhteistyömme tulee päätökseen, Rossel kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

– Haluan kiittää häntä upeasta työstä. En koskaan unohda yhteisiä voittojamme. Olen ylpeä, että sain kulkea hänen rinnallaan. Kunnioitan täysin Arnaudin päätöstä ja toivon hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

Rossel jatkaa MM-rallikautta toisen ranskalaiskartturi Benjamin Boulloudin kanssa. 40-vuotias Boulloud on toiminut kaudesta 2016 lähtien rallin EM-sarjasta muun muassa tutun Yoann Bonaton kartturina.

– Voin iloisena ilmoittaa, että jatkan Benjamin Boulloudin kanssa. Olimme hänen kanssaan kimpassa jo Monte Carlossa 2022. Seuraavana edessä on Sardinian MM-ralli sekä heti perään Korsikan ralli, joka on osa Ranskan rallisarjaa, Rossel valottaa.

Rossel ajaa WRC2-luokan pistejohdossa viime viikon Portugalin rallin jälkeen. Luokan pistetilanne on tosin ehdollinen, sillä eri kuskit ovat ajaneet eri määrän kilpailuja. Rossel voitti kauden avanneen Monte Carlon rallin, oli Kroatian asvaltilla toinen ja rengasrikon sekä aikasakkojen jälkeen Portugalissa viides.

Lue myös nämä

  • Uusimmat