Rallin MM-sarjan karttureiden tuolileikki jatkuu

Scott Martin. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjassa on marraskuussa päättyneen kauden jälkeen nähty lukuisia muutoksia kartanlukijoiden suhteen. Torstaina ulkomaiset rallimediat ovat uutisoineet Scott Martinin ensi kauden kuvioista.

WRC.comin mukaan Martin istuu ensi kaudella walesilaisen Elfyn Evansin vieressä. Evansin talli M-Sport ei ole julkistanut vasta kuin suomalaisen Teemu Sunisen sopimuksen, mutta Evansin ja Martinin odotetaan osallistuvan yhdessä kauden avaavaan Monte Carlon MM-ralliin.

Martin on ollut viime vuodet irlantilaisen Craig Breenin aisapari, mutta Breen ei ole saanut sopimusta ensi vuodeksi.

Evansin viime kauden kartturi Dan Barritt on puolestaan ensi kaudella japanilaisen Takamoto Katsutan kartanlukijana. Kaksikon kisakalenteriin on alustavasti merkattu 12 MM-rallia WRC2-luokan Ford Fiestalla sekä kaksi SM-rallia Toyotan WRC Yariksella.

Katsutan vierellä aiemmin istunut Marko Salminen toimii puolestaan tulevalla kaudella Sunisen kartturina.

Myös Toyotalle siirtynyt Kris Meeke saa ensi kaudella uuden kartanlukijan, kun Hayden Paddonin rinnalta tuttu Seb Marshall lukee jatkossa nuotteja pohjoisirlantilaisen konkarikuskille.

Skodan kanssa sopimuksensa päättänyt sekä uutta manageria etsivä Pontus Tidemand on päättänyt yhteistyön pitkäaikaisen kartturinsa Jonas Anderssonin kanssa, joka ensi kaudella istuu norjalaisen Ole Christian Veibyn vieressä.

 

 

Lue myös nämä