Rallin MM-sarjan avaustilaisuutta voi seurata kotisohvalta

WRC Launch
Rallin MM-kauden 2019 tallit, kuljettajat ja autot esiteltiin Birminghamin Autosport International -tapahtumassa tammikuussa 2019. Kuva: Leo Francis/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-kauden 2022 avauskisa Monte Carlo käynnistyy kahden ja puolen viikon kuluttua, mutta fanit voivat virittäytyä rallitunnelmaan jo viikkoa aiemmin.

MM-kauden virallinen avaustilaisuus järjestetään Salzburgin lentokentällä Itävallassa lauantaina 15. tammikuuta. Tapahtuma pidetään Hangar-7-rakennuksessa, jonka omistaa itävaltalaismiljardööri Dietrich Mateschitz.

Mateschitzin perustama Red Bull on rallin MM-sarjan promootioyhtiön taustalla. MM-sarjan avaustilaisuus näytetäänkin suoraan Red Bull TV -suoratoistopalvelussa, jota voi seurata maksutta yhtiön nettisivuilla tai erillisellä sovelluksella älypuhelimella tai -televisiolla.

MM-sarjan avaustilaisuus järjestettiin Autosport International -messujen yhteydessä Birminghamissa 2018-2020. Vuonna 2021 messut jäivät järjestämättä koronapandemian vuoksi ja samasta syystä tapahtumaa on jouduttu lykkäämään myös tänä vuonna.

Tänä vuonna maailmanmestaruudesta taistellaan uusilla Rally1-luokituksen hybridiautoilla, jotka esitellään avaustilaisuudessa Salzburgissa.

Kauden avaava Monte Carlon MM-ralli ajetaan 20.-23. tammikuuta.

Katso alta kooste kauden 2021 päättäneestä Monzan MM-rallista.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,393476″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat