Rallin EM-sarjan tähtikuskeilta huojentava kuva sairaalasta – ”Olemme kunnossa!”

Viikonloppuna Tshekissä ajettu EM-ralli oli olosuhteiltaan erittäin haastava.
Alberto Battistolli
Alberto Battistolli Tshekin EM-ralli. Kuva: @World / Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kisassa nähtiin myös monta rajua ulosajoa, kun Barum-rallin haastavat asvalttipätkät olivat sateen kastelemia. Rallin EM-sarjan mestaruuden jo ennen kisan alkua varmistanut espanjalainen Efren Llarena ajoi ulos tieltä jo lauantaina. Sekä Llarena että kartturi Sara Fernandez joutuivat sairaalahoitoon onnettomuuden jälkeen.

Sunnuntain iltapäivän avauspätkällä ison tällin kokivat puolestaan italialaiskaksikko Alberto Battistolli sekä Simone Scattolin. Myös italialaiset vietiin sairaalaan, mutta Battistolli julkaisi sunnuntaina sosiaalisessa mediassa kuvan, josta käy ilmi, että koko nelikko on olosuhteisiin nähden hyvissä voimissa.

https://twitter.com/HartusvuoriWRC/status/1564111110768312320

Llarena kertoi omasta tärskystään Instagramissa.

– Ikävä kyllä eilen koimme lajin huonomman puolen. Rengas osui tolppaan, jonka jälkeen jarrut menivät ja ajauduimme suoraan kohti puita. Sairaalassa selvisi, että Sara on kunnossa ja minulla on murtunut selkänikama. Iso kiitos kaikille tiimissä sekä perheelleni, jotka ovat selvitelleet ratkaisun, että pääsen nopeasti matkustamaan takaisin kotiin, Llarena kirjoittaa.

Myös italialaiskuski Battistolli on avannut omaa tilannettaan Facebookin puolella.

– Olemme kunnossa! Simone on enemmän tai vähemmän iskussa, eikä hänellä murtunut mitään. Hän pääsee sairaalasta maanantaina, Battistolli kertoo.

Katso alapuolelta, kuinka Battistolli menetti autonsa hallinnan.

Lue myös nämä

  • Uusimmat