Rallicrossin MM-sarjasta ikäviä uutisia – uusi Venäjän osakilpailu peruttu

Rallicrossin MM
Rallicrossin MM-sarja ei sittenkään vieraile Venäjällä. Kuva viime kauden päätöskisasta Etelä-Afrikasta. Kuva: FIArallycross.com
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallicrossin MM-sarjasta kantautuu ikäviä uutisia, sillä heinäkuun puoliväliin kaavailtu Venäjän uusi osakilpailu on peruttu. 

Kilpailu piti ajaaa 18. – 19. heinäkuuta Pietarin lähellä sijaitsevalla Igora Drive -radalla, jossa on aiemmin kisattu DTM-sarjan ja W Seriesin osakilpailut. Venäjän MM-rallicrossin järjestäjät ja sarjan promoottori eivät kuitenkaan päässeet sopimukseen kilpailun pitämisestä.

– Syynä näin suurelle muutokselle on, että pitkät neuvottelut promoottorin kanssa eivät päättyneet sopimuksen syntymiseen. Päätös kisan perumisesta tehtiin tietoisena vastuusta urheilijoita ja faneja kohtaan, Venäjän autoliitto RAF:n tiedotteessa kerrotaan.

– RAF vahvistaa, että rata on valmis ja viranomaisten sekä tuomareiden koulutus on sillä tasolla, että kilpailuja voidaan pitää korkealla kansainvälisellä tasolla. Me toivomme, että tulevaisuudessa voimme järjestää rallicrossin MM-sarjan tapahtuman, tiedotteessa jatketaan.

Asiasta uutisoivan DirtFish-sivuston mukaan Venäjän osakilpailulle tuskin etsitään korvaajaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kuskeilla on mojova kuukauden kesäloma perinteikkään Höljesin ”Magic ”Weekendin” ja uuden Nürburgringin kisojen välillä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat