Petter Solberg kuittaili Grönholmille kansainvälisessä lehdistötilaisuudessa – ”Bosselta” viileä vastaus

Marcus Grönholm ja Petter Solberg
Marcus Grönholm ja Petter Solberg. Kuva: Toni Heinonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin vuoden 2003 maailmanmestari Petter Solberg yllätti Marcus Grönholmin kirjaimellisesti takavasemmalta Ruotsin MM-rallin kansainvälisessä lehdistötilaisuudessa torstaina.

Kaksi maailmanmestaruutta urallaan voittanut Grönholm tekee MM-sarjaan yhden kilpailun mittaisen paluun Toyotan Yaris WRC -autolla. Solberg kilpailee puolestaan Ruotsin rallin yhteydessä ajettavassa historic-kisassa.

Grönholm oli juuri kertonut tilaisuudessa tavoittelevansa kymmenen kärkeen yltämistä, kun lehdistötilaan nurkan takaa kuikuillut Solberg iski.

– Sinähän sanoit minulle, että aiot voittaa täällä. Miten aiot onnistua siinä, Solberg kuittaili entiselle kilpakumppanilleen.

Grönholm vastasi viileästi norjalaiskonkarille.

– Sanoin sinulle, että voitan pappaluokan, Grönholm murjaisi.

Grönholmin lisäksi lehdistötilaisuuteen osallistuivat WRC-kuljettajista Toyotan Ott Tänak, Hyundain Thierry Neuville, Citroenin Esapekka Lappi ja Fordin Pontus Tidemand. Nelikolta kysyttiin, mitkä ovat heidän parhaimmat muistonsa Grönholmin menestyksekkäästä urasta. Tidemandille nousi mieleen kommentti, jonka suomalaislegenda antoi taannoin Saksan MM-osakilpailussa.

– Marcus taisi olla huoltoalueella ja häneltä kysyttiin, millaisia olosuhteita on odotettavissa erikoiskokeilla ja hän sanoi, ettei hän ole mikään meteorologi.

Pian tämän jälkeen italialainen konkaritoimittaja Marco Giordo tiedusteli Grönholmilta, mitä mieltä suomalainen on Ruotsin rallin olosuhteista.

– En ole mikään meteorologi, Grönholm totesi ja sai salin repeämään nauruun.

Lue myös nämä

  • Uusimmat