Östberg johtaa Puolan EM-rallia – Huttunen dominoi pikkuluokkaa

Jari Huttunen
Jari Huttunen.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Norjalainen Mads Östberg ei juuri ehtinyt huilata Suomen MM-rallin jälkeen, sillä mies ajaa jälleen kilpaa. Östberg johtaa Puolan EM-rallia kahden ajetun erikoiskokeen jälkeen. 

Rzesow-ralli käynnistyi perjantaina ja Östberg oli nopein aamupäivän molemmilla erikoiskokeilla. Niin ikään Ford Fiesta R5:lla ajava Ranskan Bryan Bouffier on toisena 4,7 sekuntia norjalaisen perässä. Kolmantena ajaa saksalainen Skoda-kuski Marijan Griebel, joka on jäänyt kärjestä 11,6 sekuntia.

Suomessa WRC2-luokan voittoa juhlinut Jari Huttunen on niin ikään mukana Puolan EM-rallissa. Huttunen kisaa ERC Junior U27 -luokassa Opel Adamillaan.

Kahden ajetun erikoiskokeen jälkeen Huttunen on luokkajohdossa 15,3 sekunnin erolla ennen tallitoveriaan britti Chris Ingramia. Brittikuski johtaa luokan EM-sarjaa ennen Aleks Zawadaa ja Huttusta.

Kiireet eivät Östbergillä ja Huttusella suinkaan lopu Puolan kisaan, sillä molemmat miehet ovat mukana myös Saksan MM-rallissa vajaan kahden viikon kuluttua.

Jo kahdella ensimmäisellä ek:lla Puolassa nähtiin rajuja ulosajoja. Tässä twitter-kuvassa Aleksei Lukyanukin tyylinäyte:

 

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat