Oliver Solbergin hylkäämä kartturi Toyota-kuskin rinnalle Suomen MM-ralliin

Takamoto Katsuta
Takamoto Katsuta. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan japanilaiskuski Takamoto Katsulla on jälleen uusi kartturi vierellään ensi viikon Suomen MM-rallissa. 

Katsuta aloitti kautensa luottomiehensä Dan Barritin kanssa, mutta brittikartturi loukkasi selkäänsä heinäkuun Viron MM-rallissa isossa hypyssä. Belgiassa elokuussa varamiehenä Katsutan rinnalla oli Keaton Williams, mutta yhteistyö päättyi yllättäen juuri ennen pari viikkoa sitten ajettua Kreikan MM-rallia, kun englantilainen matkusti takaisin kotimaahansa henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Barritin sairausloma jatkuu vielä Suomen MM-rallissa, joten jälleen Katsutan oli etsittävä uusi mies jakamaan kabiinia. Katsutan viereen tulee amerikkalainen Aaron Johnston, jonka pitkä yhteistyö teinitähti Oliver Solbergin kanssa päättyi viime viikolla.

– Osallistun Suomen MM-ralliin Aaron Johnstonin kanssa! Olen hyvin innoissani, ja teemme varmasti parhaamme. Iso kiitos myös Danille kaikesta työstä, jota teet taustalla, Katsuta hehkuttaa Twitterissä.

Japanilaiskuski jakoi kiitosta myös Williamsille. Tarkka syy englantilaiskartturin yllättävään lopettamispäätökseen ei ole tiedossa.

– Iso kiitos Keatonille kovasta työstä, jota teit eteeni. Elämä voi joskus olla rankkaa, mutta ymmärrän täysin päätöksesi. Toivottavasti palaat ralliautoon, kun asiat ovat järjestyksessä. Olet mahtava kartturi! Pysy vahvana, Katsuta kirjoittaa.

Lue myös nämä