Ogierilla tilaisuus ratkaista mestaruus – ”Sitä ei voi ajatella liikaa!”

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sportin rallitiimillä on mahdollisuus tulevana viikonloppuna Walesissa varmistaa sekä tiimien että kuskien maailmanmestaruus. Sebastien Ogier on lähellä jatkaa mestaruusputkeaan, vaikka kauden aikana mies on saavuttanut vain kaksi voittoa. Tasaisuus on kuitenkin ollut ranskalaisen salaisuus. 

Kokenut Ogier muistuttaa, että ralliin ei voi lähteä pelkästään mestaruus mielessä.

– Tottakai tämä on todella tärkeä ja erityinen tapahtuma tiimille ja se myös tarjoaa meille ensimmäisen matemaattisen mahdollisuuden varmistaa kuskien mestaruus. Sitä ei voi kuitenkaan ajatella liikaa. Pitää vain keskittyä nauttimaan rallista ja tehdä paras mahdollinen suoritus, Ogier summaa M-Sportin tiedotteessa.

Ogierin jälkeen MM-sarjassa toisena on tallikaveri Ott Tänak 37 pisteen päässä. Hyundain Thierry Neuville elättelee vielä ohutta mestaruusmahdollisuutta 38 pisteen päässä. Ogierin ei tarvitse voittaa kisaa varmistaakseen viidennen perättäisen MM-tittelinsä. Tuntumassa pitää kuitenkin olla, sillä viimeisessä kisassa Australiassa voi vielä napata 30 pistettä.

– Luonnollisesti tämä on erittäin tärkeä viikonloppua tiimille. Olemme erittäin lähellä saavuttaa jotain todella uskomatonta. Jokainen tekee varmasti kaikkensa, jotta voimme saavuttaa tavoitteemme eli merkkimestaruuden. Jos vielä olisimme ykkösenä viikonlopun päätteeksi, niin mikäs sen parempaa, Tänak toteaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat