Ford-pomo Wilson sanattomana – ”On tätä aika vaikea ymmärtää”

Malcolm Wilson
Malcolm Wilson. Kuva: @World/M-Sport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sportin yksityistalli on lähellä upeaa saavutusta, sillä sekä kuljettajien että tallien maailmanmestaruus on sinettiä vaille paketissa. Fordeilla ajava M-Sport on kepittämässä valmistajien MM-taistossa tehdastiimit ja se saa tallipomo Malcolm Wilsonin peräti sanattomaksi. 

– On vaikea löytää sanoja sille saavutukselle, minkä kynnyksellä me tulevana viikonloppuna olemme. Kun aloitimme Ford Fiesta WRC:n kehitystyön, niin tiesimme, että meillä on riveissämme ihmisiä, jotka voivat kehittää voittavan auton. Toivoimme tietenkin tälläistä menestystä, mutta on tätä aika vaikea ymmärtää, Wilson myhäilee tiimin tiedotteessa.

M-Sportille riittää merkkimestaruuteen käytännössä se, että yksi kolmesta Fiestasta ajaa pisteille sunnuntaina.

– Homma ei ole vielä valmis, ja emme voi unohtaa, miten haastava Walesin ralli voi olla. Hankala sää, arvaamaton pito ja pitkät päivät tekevät rallista koko kauden haastavimman, Wilson huomauttaa.

– Kaikki meidän kolme kuskiamme ovat todistaneet, että he ovat kilpailukykyisiä Walesissa. Uskon, että he voivat varmistaa meille parhaan mahdollisen tuloksen.

Fordilla ajava Sebastien Ogier voi varmistaa Walesissa kuskien mestaruuden. Ralli alkaa torstaina yleisöerikoiskokeella.

 

Lue myös nämä