Ogier syyttää ulosajosta nuottivirhettä – ”Vain muutaman sentin takia”

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Aki Hietavala
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin puolustava maailmanmestari Sebastien Ogier syyttää viime viikonlopun Portugalin ulosjosta nuottivirhettä. Ogier keskeytti perjantaina ja jäi kokonaan ilman MM-pisteitä, vaikka jatkoi kisaa Ralli2-säännön turvin lauantaina.

– Enemmän siinä oli kyse nuottivirheestä kuin ajovirheestä. En ollut koskaan aiemmin nähnyt sitä isoa puunjuurta piilossa penkassa. Muutama sentti ajolinjassa ja olisin päässyt tilanteesta ilman murheita, Ogier manaa WRC.comin verkkosivuilla.

– Jotain kaksi tai kolme senttiä ajolinjassa teki sen, että minun oli keskeytettävä ja loppuviikonloppu oli aika hyödytön. Myös Power Stage oli turha meille, koska meidän lähtöpaikka oli niin huono. Se ei ole koskaan kivaa, kun tietää, että meillä on kilpailukykyinen paketti. Meillä olisi ollut mahdollisuus voittaa ihan varmasti.

Ogier lähti Portugaliin MM-sarjan johdossa, mutta rallin voittanut Hyundain Thierry Neuville on nyt ykkösmies 19 pisteen erolla ennen ranskalaista. Seuraava ralli ajetaan Sardinialla 7. – 10. kesäkuuta.

– Nyt aion vain nukkua hyvin, matkustaa kotiin ja palaan takaisin vahvempana. Olemme varmasti vahvoja seuraavassa kisassa, Ogier paaluttaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat