Ogier manasi ulosajoaan – ”Ehkä urani tyhmin virhe”

Sebastien Ogier. Kuva: M-Sport World Rally Team
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fordin Sebastien Ogierilla oli unelmien tilaisuus nousta jopa MM-sarjan kärkeen Turkin MM-rallissa sen jälkeen, kun Hyundai-kuski Thierry Neuville keskeytti lauantaiaamuna. Toisin kuitenkin kävi, kun Ogier itse ajoi ulos ja joutui keskeyttämään.

– Tämä päivä oli todella rankka meille. Tein ehkä urani tyhmimmän virheen. Siinä oli ensin tiukka oikea mutka ja heti perään tiukka vasen, joten ajoin tosi hiljaa. En kuitenkaan kuunnellut Julienin (kartturi Ingrassia) nuottia tarpeeksi hyvin ja jarrutin liian myöhään, Ogier tuskaili.

– Me ajauduimme leveäksi ja törmäsimme puuhun. Auto ei oikeastaan ottanut osumaa ja pääsin jatkamaan. Peruutin, mutta sitten maa oli niin pehmeää, että jäin jumiin.

Ogier oli ongelmissa jo aamupäivällä, kun auton eturipustus koki kovia. Ogier ja Ingrassia kuitenkin parsivat auton kokoon ja pääsivät jatkamaan.

– Me teimme todella kovan työn aamulla, että pääsimme jatkamaan. Meillä oli mahdollisuus taistella tosi isoista pisteistä. Näyttää siltä, että asiat eivät oikein nyt tahdo sujua meidän suunnitelmien mukaan. Sellaista moottoriurheilu on välillä, Ogier summasi.

– Huonoja jaksoja tulee aina, mutta olen ihan varma, että myös hyviä päiviä on vielä luvassa.

Lue myös nämä