Sebastien Ogierilla selvä tavoite Walesin ralliin – ”Haluamme antaa Tänakille mahdollisimman paljon painetta”

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: Mahmut Cinci / Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Ogier jahtaa jo seitsemättä perättäistä maailmanmestaruutta. Samalla ranskalaistähti jahtaa MM-titteliä jo kolmannessa eri tallissa.

Kolmella eri automerkillä maailmanmestaruuden on aiemmin saavuttanut vain Juha Kankkunen. Rallin MM-sarja jatkuu tällä viikolla Walesissa, joka on Ogierin mieliin. Ranskalaismestari on valloittanut Walesin osakilpailun ennätykselliset viisi kertaa. Nytkin voitto tulisi tarpeen, sillä Toyotan Ott Tänak johtaa yhä MM-sarjaa 17 pisteen erolla ennen Ogieria.

– Tavoitteemme on säilyttää se momentum, minkä saimme aikaiseksi Turkissa. Haluamme antaa Ottille niin paljon painetta kuin mahdollista. Olen aina pärjännyt tässä rallissa, Ogier paaluttaa.

– Kaikki on kiinni siitä, että osaa lukea pidon muutokset ja selvittää ne olosuhteet, jotka vastaan tulevat. Minulla kesti hetken aikaa ymmärtää tämän rallin salat, mutta nyt kun se on kunnossa, niin nautin tästä kisasta paljon, Ogier jatkaa.

Katso alta ennakko Walesin MM-rallista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,282574″ ap mute]

 

Ogier voitti viime vuonna Walesissa, kun ranskalainen ajoi vielä Fordin tiimissä. Tuolloin juuri Walesin menestys siivitti miehen lopulta uransa kuudenteen mestaruuteen. Walesin jälkeen jäljellä on enää Katalonian ja Australian rallit.

– Sebastien on ajanut täällä monta kertaa aiemmin. Tämä on ralli, jossa juuri kokemus on tärkeää ja saattaa näytellä isoa roolia. Tavoitteenamme on tietenkin mahdollisimman kova tulos, jotta voimme nousta vielä parempiin asemiin mestaruustaistelussa, tallipomo Pierre Budar toteaa.

Walesin MM-ralli alkaa torstai-iltana ajettavalla Oulton Parkin yleisöerikoiskokeella.

Seuraa Rallit.fitä Facebookissa ja tiedät, mistä rallimaailmassa puhutaan!

Lue myös nämä

  • Uusimmat