Ogier hehkutti: Tämä oli paras tapa aloittaa kausi

Sebastien Ogier.. Kuva : @World.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Ogier ajoi sunnuntaina viidenteen perättäiseen Monte Carlon MM-rallin voittoon. Ykköstila heltisi lopulta liki minuutin erolla ennen Viron Ott Tänakia.

Tänä vuonna olosuhteet erikoiskokeilla olivat enemmän kuin haastavat.

– Monte Carlossa olosuhteet ovat aina kovat, mutta tänä vuonna se oli todella extremeä. En muista, että olisin koskaan tuskaillut yhtä paljon rengasvalintojen kanssa. Se, että olimme maalissa ykkösiä, on aivan fantastista, Ogier hehkuttaa tiimin tiedotteessa.

– Uskon, että jokainen kuski teki virheitä tänä viikonloppuna ja niin tein minäkin. Oli miltei mahdotonta ajaa täydellisesti. Onneksi meidän virheet olivat aika pieniä ja kun saimme ajettua eroa, niin lopuksi oli kyse vain johdon säilyttämisestä. Se ei ole näissä olosuhteissa koskaan helppoa, Ogier jatkaa.

Ogier oli erittäin mielissään avauskisan voitosta, joka antaa ranskalaiselle hyvät lähtökohdat puolustaa viittä perättäistä mestaruuttaan.

– Tämä oli paras tapa aloittaa kausi ja haluan onnitella tiimiä, koska kaikki ovat tehneet hurjasti töitä. Kilpailu kiristyy varmasti kovemmaksi kuin koskaan ennen. Vahva startti kauteen oli siinä mielessä todella tärkeää.

Lue myös nämä

  • Uusimmat