Ogier ei raottanut salaisuuden verhoa – ei vieläkään uutisia ensi kaudesta

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva: @World/M-Sport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Ogier on vahvasti matkalla kohti uransa viidettä ja samalla perättäistä maailmanmestaruutta. Tempun arvoa nostaa se, että ranskalainen vaihtoi täksi kaudeksi pika-aikataululla tallia ja on nappaamassa MM-titteliä yksityistallissa M-Sportilla.

Ogier on vatuloinut jatkosuunnitelmillaan harvinaisen pitkään. Tänäkään viikonloppuna asiaan ei kuitenkaan saada vahvistusta. Ford-kuski laittaa kaikki paukut Walesin MM-ralliin.

– En vastaa mihinkään kysymyksiin tulevaisuudestani tänä viikonloppuna. Ei siis uutisia sen suhteen, Ogier vahvisti FIA:n lehdistötilaisuudessa torstaina.

Vain kaksi voittoa tällä kaudella ajanut Ogier on ollut kärkikuskeista ehdottomasti varmin ja tasaisin. Walesiin mies suuntaa voitto mielessä, sillä se olisi takuuvarma sinetti mestaruudelle.

– En ole sen tyyppinen mies, joka lähtee ralliin ja hakee kakkostilaa. Haluan aina voittaa ja se on tavoite myös nyt. Monissa ralleissa tällä kaudella olen kamppaillut lähtöpaikkani kanssa, mutta täällä se on etu. Sitä meidän käytettävä heti perjantai-aamuna, Ogier suunnitteli.

 

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat