Nyt se varmistui – Ogier jatkaa M-Sportilla Fordin puikoissa!

Sebastien Ogier.. Kuva : @World.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Pitkään odotettu uutinen sai vihdoin päivänvalon tiistai-iltana, kun viisinkertaisen maailmanmestarin Sebastien Ogierin jatkosopimus M-Sportin kanssa vahvistettiin. Ogier vaihtoi täksi kaudeksi Fordille ja voitti heti mestaruuden.

M-Sport kertoo tiedotteessaan, että se on tehnyt ensi kaudesta sopimuksen myös walesilaiskuski Elfyn Evansin kanssa. Evans otti kotirallissaan syksyllä uransa avausvoiton.

– On mahtavaa vihdoin julkistaa meidän kauden 2018 suunnitelmat. Se, mitä olemme saavuttaneet yhdessä M-Sportin kanssa, on uskomatonta. Haluamme nähdä sille jatkoa jatkamalla tätä fantastista matkaa yhdessä ja puolustaa meidän saavutuksiamme, Ogier sanailee M-Sportin tiedotteessa.

– Kulunut kausi on ollut erittäin jännittävä ja taistelut ovat olleet tiukempia kuin vuosikausiin. Kuskina haluan olla osa sitä myös jatkossa. Saan yhä paljon tunteita tästä lajista ja tässä tiimissä on paljon intohimoa.

Ogier voitti neljä mestaruutta Volkswagenilla, mutta automerkin vetäydyttyä kauden 2016 jälkeen MM-sarjasta ranskalainen siirtyi Fordille. Tuloksena oli heti mestaruus.

Ranskalaistähden kanssa M-Sport saavutti huikean kauden saamalla jokaisessa kisassa vähintään yhden auton podiumille.

Lue myös nämä

  • Uusimmat