Nyt on faneille herkkua tarjolla! Samalla rallipassilla sekä Viron että Suomen MM-ralleihin

Rallin MM-sarjassa tehdään pienimuotoista historiaa tulevana kesänä.
Viro-Suomi rallimaaottelu
Viron ja Suomen MM-rallin edustajat esittelivät ideansa Tallinnassa. Kuva: Andrei Ozdoba
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ensimmäistä kertaa lajin historiassa fanit voivat ostaa rallipassin, joka oikeuttaa pääsyn kahden MM-rallin kaikille erikoiskokeille. Viron ja Suomen MM-rallin järjestäjät lanseerasivat idean tiistaina Tallinnassa teemalla ”Battle of the Champions: Ott Tänak vs. Kalle Rovanperä.

Viron ja Suomen MM-rallin yhdistetty lippu tulee myyntiin molempien kisajärjestäjien verkkosivuilla sekä Tallinkin verkkokaupassa perjantaina 26. toukokuuta kello 10.00. Yhdistelmälipun hintaa ei vielä kerrottu, mutta molempien kisajärjestäjien puheiden mukaan hinta on edullisempi kuin kaksi erillistä rallipassia.

– Idea tästä uniikista Viron ja Suomen välisestä yhteistyöstä syntyi jo viime vuoden rallimme yhteydessä, mutta kun Kalle voitti mestaruuden, päätimme, että oikea aika hankkeelle on nyt. Olimme erittäin iloisia, että kollegamme Virossa ottivat ajatuksen innolla vastaan, Suomen MM-rallin operatiivinen johtaja Markus Häkkinen kommentoi.

– Kaikilla faneilla on iso rooli omien sankariensa tukemisessa. Toivotamme kaikki tervetulleiksi pätkille ja pyydämme ottamaan paljon maidemme lippuja mukaan, jotta nähdään, minkä maan värit voittavat.

Jos mielii napata yhdistelmälipun kahteen eri MM-ralliin, lupasivat sekä Häkkinen että Viron rallin kaupallinen johtaja Tarmo Hõbe edullisia laivalippuja Tallinkilta.

– Ralli on suosittua molemmissa maissa. Voikin sanoa, että Viro ja Suomi muodostavat yhden ison rallivaltion. Lisäjännitystä tuo, että Ottilla on vain yksi voitto Virosta, kun taas Kallella on niitä jo kaksi. Sen sijaan Ott on voittanut Suomessa kolmesti, mutta Kalle ei vielä kertaakaan, Hõbe hehkuttaa.

Viron MM-ralli ajetaan 20.-23. heinäkuuta Tarton alueella. Kaksi viikkoa myöhemmin otellaan MM-pisteistä Jyväskylän seudulla Keski-Suomessa. Suomen MM-ralli on ohjelmassa 3.-6. elokuuta.

Katso alapuolelta viime kesän Suomen MM-rallin viisi huippuhetkeä.

Lue myös nämä

  • Uusimmat