Niclas Grönholm: Viikonloppu oli todella onneton

Niclas Grönholm
Niclas Grönholm. Kuvat: GRX/McKlein
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Niclas Grönholmilla oli rutkasti epäonnea rallicrossin MM-osakilpailussa Kanadassa viikonloppuna.

Grönholm oli kiinni semifinaalipaikassa lauantaina ajettujen kahden karsintaerän jälkeen, mutta sunnuntaina aamulla Ford Fiestaan jouduttiin vaihtamaan moottori ja siitä alkoivat ongelmat.

– Tämä viikonloppu oli todella onneton. Vauhtia kyllä oli ja se olisi riittänyt vaikka mihin, mutta konerikko sotki kuviot. Kolmannessa karsintaerässä vain ajoin lähtöviivan yli ja keskeytin siihen, kun kone ei ollut valmis ajoon, Grönholm harmitteli tilannetta.

Starttaamalla lähtöviivan yli Grönholm sai erästä tuloksen DNF (did not finish) eli ei ajanut maaliin, muuten olisi tullut merkintä DNS (did not start) – ei startannut ja peli olisi pelattu jo siinä vaiheessa. Nyt GRX-tallin kuljettaja pääsi mukaan neljänteen karsintaerään, jossa sijoitus oli yhdeksäs, mutta huonot pisteet keskeytyneestä erästä jättivät suomalaisen ulos semifinaaleista. Grönholmin loppusijoitus oli 14:s.

– Harmittaa kyllä paljon, mutta minkäs tälle teki. Jotain vikaa koneeseen tuli aamulla – sen tarkemmin en osaa sanoa. Sadekelin säätöjä ei ole päästy testeissä hakemaan, joten siinäkin on vielä töitä jatkoa ajatellen. Huono viikonloppu, mutta yritetään kääntää onnet kolmen viikon kuluttua Ranskassa, Grönholm tuumi.

Lähde: Niclas Grönholmin tiedotus

Lue myös nämä