Näin komeasti Sebastien Ogier kiidätti Toyotan WRC-autoa Keski-Suomessa (video)

Sebastien Ogier
Sebastien Ogier. Kuva; Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan WRC-tiimi sai perjantaina päätökseen testinsä Keski-Suomessa. Viimeisenä ajopäivänä Yaris WRC:tä Keski-Suomen lumiränneissä kiidätti puolustava maailmanmestari Sebastien Ogier. 

Seitsenkertainen MM-tittelin voittaja sai Toyotan testialueella nautiskella täydellisistä olosuhteista. Lunta piisasi ja keli oli kylmä, mutta aurinkoinen. Ogier sai ensi kertaa tuntumaa Pirellin uusiin Sottozero-nastarenkaisiin.

Helmikuun lopun Rovaniemen MM-rallia varten Toyotan testit aloitti tiistaina Elfyn Evans, jonka jälkeen oli Kalle Rovanperän ja Takamoto Katsutan vuoro. Ogier sai kunnian päättää Toyotan arktiset testit.

Katso Ogierin testipäivän kooste alapuolelta. Videon on Youtubeen tehnyt Rally Paradise. 

 

Jari-Matti Latvalan johtama Toyotan WRC-tiimi testaa vielä lähempänä Suomen MM-talvirallin alkua Lapissa. Kilpailija Hyundai on ilmoittanut Ott Tänakin ja Thierry Neuvillen myös testiralliin pari viikkoa ennen Rovaniemen MM-osakilpailua. Tänak ja Neuville ajavat Viron Otepäässä ensi viikon lauantaina järjestettävässä talvirallissa.

Toyota ei ole ainakaan vielä ilmoittanut kuskejaan pienempiin kansallisiin kisoihin hakemaan ajotuntumaa ennen Rovaniemen koitosta. Viikkoa ennen Hankasalmella ajetaan Revontuliralli, mikä voisi olla varteen otettava vaihtoehto, jos tallilla testikisalle on tarvetta.

Katso alta MM-kauden avausrallin Monte Carlon osakilpailun parhaat palat. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,364753″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat