MM-rallitähdeltä tivattiin ensi kauden tallia: ”Toyota vai M-Sport?”

Ott Tänak
Ott Tänak (oik.) ja kartanlukija Martin Järveoja juhlivat voittoa Saksan MM-rallissa. Kuva: M-Sport.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport-tallin Fordilla tällä kaudella menestyksekkäästi kilpaillut Ott Tänak joutui piinapenkkiin perjantaina käynnistyvän Espanjan MM-rallin alla.

Virolaiskuljettaja Tänakin ensi kauden työnantajasta on spekuloitu jo pidemmän aikaa. Huhuissa Tänakia on viety Tommi Mäkisen päälliköimään Toyota-tiimiin, mutta hiljattain Autosport-lehti uutisoi, että Tänak on mitä todennäköisimmin jatkamassa M-Sportilla.

Tänakilta tiedusteltiin torstaina Espanjan MM-rallin lehdistötilaisuudessa, jatkaako hän M-Sportilla vai siirtyykö hän Toyotalle.

– Mitä voisin sanoa? Tiedättehän, miten nämä asiat etenevät. Päätös tulee pian. Meidän pitää odottaa muutama viikko, minkä jälkeen nähdään, mitä tuleman pitää. Luulen, että olemme lähellä, Tänak vastasi.

Tenttaaminen ei päättynyt tähän, sillä seuraavaksi MM-rallivoittajalta kysyttiin, mikä on ratkaiseva tekijä päätöstä tehdessä.

– Haluan parhaan mahdollisuuden ja parhaan tallin. Haluan olla parhaassa paikassa tulevaisuudessa, joten nyt katsomme, missä on paras mahdollisuus taistella mestaruudesta.

Onko se Toyota tai M-Sport?

– Mitä voisin sanoa…?

Voit sanoa kyllä tai ei.

– Kyllä, ne ovat päätallit.

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen kertoi keskiviikkona Rallit.fille, miltä tallin kuljettajatilanne vaikuttaa tällä hetkellä ensi kautta ajatellen. Lue lisää aiheesta täältä!

Lue myös nämä

  • Uusimmat