Marcus Grönholm hehkutti tallinsa huikeaa tulosta – ”Tämä on mahtava juttu”

Marcus Grönholm, Joni Wiman
Joni Wiman antoi kovat näytöt Marcus Grönholmin tiimin Hyundailla. Kuva: GRX Taneco
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Marcus Grönholmin johtama GRX-tiimi juhli Belgain Spassa ensimmäistä voittoaan rallicrossin MM-sarjassa sunnuntaina, kun tallin venäläiskuljettaja Timur Timerzjanov nousi podiumin korkeimmalle korokkeelle.

Ensimmäisen voittonsa ottanutta Timerzjanovia säesti upean viikonlopun ajanut ja kolmanneksi sijoittunut Joni Wiman, joka pääsi ajamaan pitkän tauon jälkeen. Tallipomo Grönholm riemuitsi täysillä kuljettajiensa menestystä.

– Aivan loistavaa tekemistä Timurilta ja Jonilta sekä koko meidän tiimiltä! Timur toi meidän tallille ensimmäisen voiton ja Joni näytti, että pystyy nopeasti maailman valioiden vauhtiin. Autot toimivat ja kyyti riittää mihin vaan. Onhan tämä tiimille mahtava juttu ja luo henkeä taas jatkoon, Grönholm hehkutti voiton jälkeen.

Menestys oli upeaa siinäkin mielessä, että tallin ykköskuljettaja Niclas Grönholm joutui seuraamaan kisan sivusta hiljattain tehdyn umpilisäkeleikkauksen vuoksi.

– Niclas toipuu leikkauksesta edelleen ja tuntuu, että se hiukan ottaa aikaa. Harmittaa hänen puolestaan, mutta toivotaan, että toipuminen etenee, Marcus Grönholm kertoi poikansa tilanteesta.

Timur Timerzjanov
Timur Timerzjanov pääsi tuulettamaan uransa avausvoittoa Span radalla. Kuva: GRX Taneco

Timerzjanovin voitto ja Wimanin kolmossija nostivat GRX Tanecon Teamin vain pisteen päähän MM-sarjaa johtavasta Team Hansenista.

– MM-sarjan tilanne tallien kesken on kutkuttavan tasainen ja meillä on hyvä isku nyt päällä. Odotan mielenkiinnolla, mihin suuntaan Silverstonessa tilanne taas elää, Grönholm totesi.

Kuljettajien pisteissä Timerzjanov nousi kolmanneksi. Span kilpailun väliin jättänyt Niclas Grönholm on kuudentena.

Rallicrossin MM-sarja jatkuu Silverstonen radalla Englannissa 24.-25. toukokuuta.

Lue myös nämä