Loeb vihjaa: Volkkarin dominointi rallicrossissa voi pakottaa Peugeotin ulos!

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb. Kuva: FIAWorldRallycross.com
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallicrossin pariin siirtynyt ranskalaistähti Sebastien Loeb pitää Volkswagenin dominointia MM-sarjassa ärsyttävänä. Loeb vihjaa Motorsport.com-sivustolla, että Volkkarin dominointi voi jopa pakottaa Peugeotin ulos koko sarjasta.

Norjalaisen Petter Sobergin johtama PSRX-tiimi sai tammikuussa Volkswagenin täyden tuen, kun automerkki vetäytyi päästöskandaalin takia rallin MM-sarjasta. Volkkari dominoi monta vuotta rallikaravaania ja nyt saksalaisvalmistajan dominanssi on siirtynyt rallicrossin puolelle.

PSRX on voittanut kuusi kauden yhdeksästä kilpailusta ja johtaa Peugeot-Hansenia valmistajien MM-sarjassa muhkealla 112 pisteen erolla.

– Volkswagenin dominointi ärsyttää käytännössä kaikkia. He ajavat autolla, joka on kehitetty WRC-sarjan budjetilla ja se auto on siirretty tänne. Sitten he kisaavat sillä autolla yksityistiimejä vastaan. Lähtökohdat eivät ole ihan samalla tasolla, Loeb puhisee Motorsport.com-sivustolla.

Rallin yhdeksänkertainen mestari Loeb sanoo, että järjestäjien kannattaisi miettiä rallicrossin MM-sarjaan jonkinlaista budjettikattoa.

Want motorsp

Lue myös nämä

  • Uusimmat