Legendaarinen F1-rata isännöi ensi kaudella rallicrossin MM-osakilpailua

Rallicross-hulinaa nähtiin huhtikuussa Portugalissa. Ensi vuonna MM-pisteistä ajetaan myös Spassa.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Formulasirkuksesta tuttu perinteikäs Spa-Francorchampsin rata isännöi ensi kaudella myös rallicrossin MM-osakilpailua. Spa korvaa Mettetin radan Belgian osakilpailuna.

Span rallicross-kisan rataa ei ole vielä julkistettu, mutta tiedotteen perusteella mukana on myös legendaarinen Eau Rouge -mutka.

– Spa-Francorchamps ottaa iloisena vastaan ensi kaudella ajettavan Benelux-maiden osakilpailun rallicrossin MM-sarjassa. Rallicross on meille uusi tuttavuus ja se sopii täydellisesti strategiaamme, toimitusjohtaja Nathalie Maillet sanoo radan verkkosivuilla.

– Rallicrossin tuleminen meidän radalle osoittaa, että meidän kova työmme kantaa hedelmää radan kehityksen osalta. Tästä tulee pitkäaikainen yhteistyö, Maillet jatkaa.

Belgiassa on ajettu kansainvälinen rallicross-kisa vuodesta 1973 lähtien. Ratoina ovat toimineet Mettetin lisäksi Maasmechelen, Arendonk ja Ingelmunster.

– Olemme todella innoissamme tästä sopimuksesta. Jos kysyt keneltä tahansa moottoriurheilijalta, niin Spa on varmasti kaikilla suosikkiratojen joukossa, rallicrossin MM-sarjan promoottori IMG:n James Taylor kommentoi.

Rallicrossin MM-sarja starttaa ensi vuonna huhtikuun alussa Yas Marinan radalta Abu Dhabista.

Lue myös nämä

  • Uusimmat