Latvalan surkea kisa sai jatkoa – ulosajo ja keskeytys!

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: Toni Heinonen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Toyotan suomalaiskuski Jari-Matti Latvalan vaisu kisa Korsikan MM-rallissa jatkui kahdeksannella erikoiskokeella lauantaina. Latvala ajoi ulos kilpailun kahdeksannelta sijalta ja juuttui ojaan. 

WRC.comin mukaan Latvalan Yaris WRC lipsahti ojaan ja juuttui sinne kiinni. Latvala sekä kartturi Miikka Anttila pääsivät lopulta jatkamaan, mutta ojassa tuhriutui liki 20 minuuttia aikaa. Suomalaiskaksikko ajoi erikoiskokeen maaliin, mutta unelmat MM-tittelistä kokivat jättimäisen kolauksen, sillä MM-pisteille ei ole käytännössä enää asiaa.

– Teimme muutoksia autoon ja se tuntui uskomattoman hyvältä. Sitä olin etsinyt koko viikonlopun. Päätin hyökätä ja puskin todella. Sitten tällaista voi tapahtua. Aiomme leveäksi ja osuimme puuhun, Latvala summasi pätkän maalissa WRC.comin ralliradiolle.

– Osuma ei ollut hirveän kova, mutta jäimme kiinni. Positiivista tässä on se, että löysimme syyt, miksi auto ei ollut mieleinen. Iso kiitos siitä tiimille, Latvala jatkoi.

WRC.comin twitter-tilillä julkaistun kuvan perusteella näkee, että Yariksen turvakaaret vioittuivat törmäyksessä. Toyota vahvisti omalla twitter-tilillään, ettei Latvala ja Anttila pysty jatkamaan kilpailua juuri kyseisen vian vuoksi.

https://twitter.com/TGR_WRC/status/982624444156928002

Myös Fordin ranskalaiskuski Bryan Bouffier oli ongelmissa ja joutui keskeyttämään kahdeksannella erikoiskokeella. Bouffier pysähtyi pätkälle moottorivian vuoksi.Lue myös nämä